W ramach realizowanego przez Starostwo Powiatowe w Tarnowskich Górach projektu „Tarnogórski od kuchni” powstał kolejny, siódmy już, materiał filmowy. Tym razem zobaczyć można jak przygotować crepes suzette, czyli naleśniki z syropem pomarańczowym. Przepis przedstawia Maria Ożga, uczestniczka II polskiej edycji programu MasterChef. „Tarnogórski od kuchni” to tytuł cyklu filmików promujących m. in. kuchnię regionalną.
Filmy oglądać można na stronie internetowej www.tarnogorski.pl i facebookowym profilu Starostwa Powiatowego. Zapraszamy!
W ramach realizowanego przez Starostwo Powiatowe w Tarnowskich Górach projektu „Tarnogórski od kuchni” powstał kolejny, siódmy już, materiał filmowy. Tym razem zobaczyć można jak przygotować crepes suzette, czyli naleśniki z syropem pomarańczowym. Przepis przedstawia Maria Ożga, uczestniczka II polskiej edycji programu MasterChef. „Tarnogórski od kuchni” to tytuł cyklu filmików promujących m. in. kuchnię regionalną.
Filmy oglądać można na stronie internetowej www.tarnogorski.pl i facebookowym profilu Starostwa Powiatowego. Zapraszamy!