Please install Yoast SEO plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wieprzowina po syczuańsku Michała T. Malickiego

Data publikacji: 3 marca 2014
Herb Powiatu Tarnogórskiego

W ramach realizowanego przez Starostwo Powiatowe w Tarnowskich Górach projektu „Tarnogórski od kuchni” powstał kolejny, dwunasty już, materiał filmowy. Tym razem zobaczyć można jak przygotować wieprzowinę słodko – kwaśną po syczuańsku. Przepis przedstawia Michał Tadeusz Malicki muzyk i kompozytor. „Tarnogórski od kuchni” to tytuł cyklu filmików promujących m. in. kuchnię regionalną.


W ramach realizowanego przez Starostwo Powiatowe w Tarnowskich Górach projektu „Tarnogórski od kuchni” powstał kolejny, dwunasty już, materiał filmowy. Tym razem zobaczyć można jak przygotować wieprzowinę słodko – kwaśną po syczuańsku. Przepis przedstawia Michał Tadeusz Malicki muzyk i kompozytor. „Tarnogórski od kuchni” to tytuł cyklu filmików promujących m. in. kuchnię regionalną.

„TARNOGÓRSKI OD KUCHNI” – WIEPRZOWINA PO SYCZUAŃSKU

Zadzwoń teraz