Necówka z jajkami Jana Drechslera

Data publikacji: 4 grudnia 2013
Herb Powiatu Tarnogórskiego

W ramach realizowanego przez Starostwo Powiatowe w Tarnowskich Górach projektu „Tarnogórski od kuchni” powstał kolejny, ósmy już, materiał filmowy. Tym razem zobaczyć można jak przygotować necówkę z jajkami. Przepis przedstawia Jan Drechsler, lekarz weterynarii, literat, twórca szopek, współtwórca kabaretu literackiego „Tarnina” i Oratorium „Wziemięwzięci”. „Tarnogórski od kuchni” to tytuł cyklu filmików promujących m. in. kuchnię regionalną.

Filmy oglądać można na stronie internetowej www.tarnogorski.pl i facebookowym profilu Starostwa Powiatowego. Zapraszamy!


W ramach realizowanego przez Starostwo Powiatowe w Tarnowskich Górach projektu „Tarnogórski od kuchni” powstał kolejny, ósmy już, materiał filmowy. Tym razem zobaczyć można jak przygotować necówkę z jajkami. Przepis przedstawia Jan Drechsler, lekarz weterynarii, literat, twórca szopek, współtwórca kabaretu literackiego „Tarnina” i Oratorium „Wziemięwzięci”. „Tarnogórski od kuchni” to tytuł cyklu filmików promujących m. in. kuchnię regionalną.

Filmy oglądać można na stronie internetowej www.tarnogorski.pl i facebookowym profilu Starostwa Powiatowego. Zapraszamy!

„TARNOGÓRSKI OD KUCHNI” – NECÓWKA Z JAJKAMI

Zadzwoń teraz